Vårt utvalg

På Nitsirkna.no vil du finne hele vårt utvalg av møbler og innredning. Vi har delt utvalget inn i fem kategorier, nemlig kjøkken, stue, soverom, bad og interiørdesign. Her kan du lese litt mer om utvalget innenfor hver kategori.

Kjøkken

I vår kategori for kjøkkenet finner du først og fremst alle møbler som brukes i kjøkkenet med bord og 4-6 stoler. Vi har en rekke pakker av kjøkkenbord og kjøkkenstoler for salg. Totalt tilbyr vi møbler til kjøkkenet fra seks ulike produsenter, så du har mye å velge mellom. Vi selger også en rekke interiørtilbehør for kjøkkenet. Dette omfatter alt fra hyller til tepper og lysekroner. Vi har ingen bestemt retning når det gjelder stil av våre produkter for kjøkkenet, men prøver å tilby en rekke modeller som passer inn i de fleste interiørstiler.

Stuen

Sofaer og sovesofaerStuen er rommet hvor du tilbringer mesteparten av dine våkne timer hjemme, og det er åpenbart at du bør omgi deg med vakre og komfortable møbler. Vårt utvalg av sofaer er blant de største i norske nettbutikker. Du finner i dag rundt 50 forskjellige sofaer fra et dusin forskjellige produsenter. Vi selger også lenestoler med puffer, tepper, sofabord og en rekke dekorasjoner.

Soverom

Vi er veldig stolte av vårt utvalg av kontinentalsenger. I skrivende stund, har vi faktisk over 20 forskjellige modeller. Vi tilbyr størrelser på 120-200 cm, og med seks ulike typer madrasser. Hvis du ønsker å sove godt om natten, anbefaler vi at du ser litt ekstra på våre kontinentalsenger. Vi har også rammesenger og barnesenger for salg. Selvfølgelig selger vi også sengetøy, puter og andre ting som hører til sengen. Du kan komplettere med stilige sidebord til sengen og soverommet ditt blir da mer eller mindre komplett.

Baderom

For badet, har vi alle slags interiørgjenstander, i form av hyller, speil, stoler og lignende. Uansett hva du trenger, kan du regne med å finne innredning med en elegant design og en utmerket kvalitet hos oss.

Interiørdesign

Et hjem er ikke komplett med bare møbler. Med vakker og smart innredning skaper du det lille ekstra. Vi tilbyr det meste innen interiørdesign, og vi er sikre på at du vil finne vakre ting å dekorere hjemmet ditt med.