Sommersalg

Nå er tiden inne for vårt store sommersalg. Vi åpner våre virtuelle dører 22. juni og deretter fortsetter vi til slutten av juli, eller når vårt lager av salgsmøbler rett og slett har gått tomt. Det er ikke et vanlig salg vi tilbyr. Du kan finne et røverkjøp med rabatter opp til 70 % av ordinær pris. Vi har stor tilførsel av nye møbler igjen i august / september, så vi trenger derfor litt mer plass på lageret vårt for å gjøre plass til alle de spennende nyhetene. Her er litt kort om våre kampanjer.

50 % på alle interiørsprodukter i hele utvalget!
40 % på alle våre hvilestoler / biosoffor (spar opptil 10 000 kr)
30 % på sofaer fra House Doctor, 20 % på kontormøbler
20 % på sofaer fra Normann Copenhagen
20 % på alt fra Ire Furniture
20 % av kontormøbler, sofaer og salongbord fra Skånska Møbelhuset
10 % på sofaer og lenestoler fra Kallemo (spar opptil 7500 kr)
10 % på hagemøbler fra Trademax

Vi har også rabatter på våre sofaer som selges som moduler. Hvis du kjøper fem moduler, får du den billigste gratis (spar opptil 2000 kr).

Totalt har vi 235 forskjellige møbler som selges til salgspris og minst dobbelt så mange produkter innen interiørdetaljer. Hvis du finner noe du liker, send bestillingsskjemaet direkte. Først til mølla-prinsippet gjelder og noen av møblene / interiørdetaljene forventer vi å selge som varmt hvetebrød. Hvis møblene har blitt utsolgt når vi mottar din bestilling vil vi ringe deg direkte for å informere om dette. Vi tilbyr deg da også et alternativ blant møblene vi har igjen.

No comments yet.

Lämna ett svar