Slapp av!

Vi har tidligere skrevet og problemer som kan oppstå om man bruker møblement som ikke er riktig tilpasset, eller av lav kvalitet. Ryggsmerter er en epidemi i dagens samfunn, og mye av det kommer av dårlig holdning, som igjen kommer i stor grad av møblement som ikke legger til rette for en god kroppsholdning. Men det er ikke det eneste som kan føre til plager. En annen stor ting er nemlig stress. Stress er påvist å påvirke kroppen på en negativ måte, og alle bør derfor legge inn rutiner i hverdager for å koble helt av.

Bruk varmt vann for avspenning
Vi hos Nitsirkna er selvsagt opptatt av komforten som kan følge med bra senger, stoler og sofaer. Men vi skal nå komme med et annet forslag til hva en kan gjøre for å få kroppen til å slappe av etter en stressfull dag. Og det er rett og slett noe så enkelt noe som varmt vann. Et av alternativene vi virkelig kan anbefale i en slik sammenheng er en steamdusj. Det øker komforten betraktelig i forhold til en vanlig dusj, og du kan gjøre en vanlig kveldsdusj om til et besøk i badstue.

Vi har personlig hatt meget gode erfaringer med steam, og kan derfor helhjertet anbefale det til alle som sliter med mye stress i hverdagen. Vi tror i utgangspunktet om du føler deg stresset eller ikke, så vil de fleste ha godt av en slik dusj. Det er også i de siste årene kommet mer og mer forskning som tyder på de helsemessig positive effektene av varme. Så gjør deg selv en tjeneste og skaff deg en steamdusj!

No comments yet.

Lämna ett svar