Om Nitsirkna

Nitsirkna er et aksjeselskap registrert på Nordstrand sør for Oslo. Her har vi vår butikk og vårt kontor. Vår visjon er å selge overkommelig møbler med tanke på pris og møbler av høy kvalitet fra de mest anerkjente produsenter. Vi selger også på nettet. I 2014 vil vi lansere en ny nettbutikk for enklere shopping.

Nitsirkna ble grunnlagt i 1997 av nåværende administrerende direktør Peder Aalesund. Peder hadde jobbet i mange år i engros og la merke til en økt etterspørsel etter moderne møbler med en prislapp som ikke ville være for høy for den gjennomsnittlige nordmann. De første årene var butikken ca. 100 kvadratmeter på Nordstrand. Siden 2003, har vi hatt ca. 2500 kvadratmeter utstillingsplass for våre møbler.

Finn vår butikk

Selger sofaer, sofabord, innredning, kjøkkenbord og mye mereNitsikra ligger på Kolleveien på Nordstrand, like sør for Oslo sentrum. Her har vi en butikk på til sammen 2500 kvadratmeter i to etasjer der vi presenterer det meste av vårt utvalg. Det vi ikke har her, kan vi raskt levere fra et lager i direkte tilknytning til butikken. Du er hjertelig velkommen til oss for å se og oppleve vårt utvalg av møbler og innredning. Du kan prøve ut senger, teste sofaer og se litt nærmere på våre bord, stoler og innredningsdetaljer. Selvfølgelig har vi selgere på plass som kan hjelpe deg med eventuelle spørsmål du måtte ha.

Nytt for året er at vi kan hjelpe deg med å skissere rom i 3D og finne de perfekte møblene for rommet ditt. I vår interaktive terminal, kan du legge til møbler, velge farger og flytte rundt på møbler i rommet for å lage ditt eget drømmerom, uavhengig av kjøkken, stue eller soverom.

Åpningstider:

Mandag-fredag: 10.00-18.00
Lørdag: 11.00-14.00

Adresse:

Kolleveien 10, Nordstrand
Vi har 25 parkeringsplasser. Fem av dem er utvidet for å gi plass til en trailer.

Kontakt oss

Den enkleste måten å kontakte oss på er å ringe 84 83 83 99 i åpningstiden. Hvis du ikke kommer i kontakt med en selger, legg igjen en beskjed på telefonsvareren, og vi kommer tilbake så snart vi kan. For mer generelle spørsmål om Nitsirkna og våre aktiviteter, vennligst kontakt administrerende direktør Peder Aalesund på peder@nitsirkna.no.