Nyheter – utemøbler i nytt slitesterkt materiale

Det norske klimaet er ikke akkurat snill mot møbler. Vær og vind kan rive mye på utemøbler og gjøre dem stygge i løpet av bare en sesong. Hardwood hagemøbler kan ha en god holdbarhet, men det gjelder å ta hånd om treet på best mulig måte, og det er ikke alltid så enkelt. Det kan også ta mye tid, tid som du heller vil bruke på noe annet enn «møbelomsorg».

Tidligere var rotting et naturlig alternativ for utemøbler. I de senere år har det oppstått et alternativ som er enda bedre, ikke bare for å tåle vær og vind, men også for naturen. Det handler om nonwood. Nonwood er et kompositt materiale laget av biologisk materiale. Tre kan være et element, men da er det aldri spørsmålet om høstet tre. Nonwood kan for eksempel lages av torv, sagflis, pellets, frø og skjell.

Nonwood kan utstyres med helt andre egenskaper enn hva vanlig tre kan skilte med. Materialet kan blant annet bli gjort hardere samtidig som det blir tynnere. Samtidig er materialet mer holdbart og mer motstandsdyktig enn alle former av rotting og andre materialer som har plast som hovedingrediens.

Vi har fått tak i et ganske stort utvalg av utemøbler i nonwood, fra sofaer og hvilestoler til sidebord og benker. Vi er så sikre på at du vil sette pris på våre utemøbler av nonwood at vi gir deg utvidet garanti. Som et ekstra introduksjonstilbud, får du også tilbake fem prosent av kjøpesummen i form av en kupong.

No comments yet.

Lämna ett svar