Nye modeller på sengerammer og sengegavler

I høst vil vi utvikle en nyere samling av sengerammer og sengegavler. For en lang tid har vi ikke forpliktet oss veldig mye i utviklingen av våre produkter, ettersom vi har hatt et høyt trykk nok ennå på eksisterende sortiment, men nå har vi fått høre fra kundene at dere mangler en bit av nyheter – og selvfølgelig lytter vi!

Inspirasjon fra kjente kjeder
Mye av inspirasjonen bak denne produksjonen innhenter vi fra andre store kjedene. Det hele startet med at vi kom over en brukt sengegavl som min datter ønsket, som kom fra trademax.no. Dette holdt vi da på å renovere og fikse med, og det slo oss at dette var en helt fantastisk base å stå på i vår fremtid produksjon. Nå er vi på ingen måte til å stjele deres design, og vi kan ennå ikke sammenlignes med en kjede av deres størrelse – men man kan likevel si at vi fikk inspirasjon derfra syns jeg.
Vi har jobbet veldig mye med tilbakemeldingene vi har fått fra kundene de siste årene, og nedenfor er en liste over ting vi vil være i stand til å utføre i fremtiden, takket være er.

 • Flere fargevalg på samme ramme
  Vi har tidligere jobbet mest med fargede rammer til våre senger, men etter at vi har lagt merke til en enorm etterspørsel så vil nå også tilby flere fargevarianter i tilbudet. 
 • Høyere rammer på køyesenger
  Akkurat som det høres ut så vil vi øke den maksimale høyden på køyesengene med opptil 50 cm for de av dere som bor i eldre boliger hvor det er et høyere tak. På enkelte senger vil du også være i stand til å justere høyden selv +/- 100 cm. 
 • Veggmontering
  Vi er også ute etter å utvikle bedre muligheter for vegg senger, og barnas sikkerhet. 
 • Bedre lagringsanlegg under sengene
  På enkeltsengene for barn opp til 10 år vil det være mulig til å kjøpe ekstra lagringsplass under sengene. Deretter kan du enten velge mellom at få boksene trukket på hjul eller på skinner, og du kan selv velge mellom to store bokser eller 4 mindre skuffer. Ettersom de produseres separat, kan du også mikse og matche med forskjellige farger på hver skuff hvis du vil.
No comments yet.

Lämna ett svar