Ny serie med lenestoler

Vi har akkurat fått inn et nytt parti med lenestoler til vår butikk på Nordstrand. Disse skal selges med en rabatt på hele 30 prosent.

Det er førjulstida som er anledningen for det heftige salget hos Nitsirkna. Vi slår på stortromma og gir deg tilbud som gjør at du bare må ta turen innom.

Utsøkt design
Det er ikke bare kvaliteten til lenestolene som er svært imponerende. I tillegg har produsenten et dedikert fokus på design. De ønsker å skape møbler som virkelig skiller seg ut, og er helt unike på markedet. Dette er noe de har klart med denne serien av forskjellige lenestoler. Her finnes det modeller som passer mennesker med helt forskjellige behov. Felles for alle stolene er at de er laget i et moderne design som virkelig slår an. Dette viser seg etter at vi solgte ut alle lenestolene sist gang vi tok inn denne serien.

Ventes utsolgt
Man regner med at disse stolene blir utsolgt innen kort tid. Vanligvis tiltrekker slike tilbud seg store folkemengder. Derfor har vi leid inn ekstra bemanning de nærmeste dagene for å kunne håndtere alle henvendelser på en god måte. Om du ønsker å skaffe deg en ny lenestol så anbefaler vi at du kommer innom så fort som mulig. Det er ingen garanti for at vi har igjen flere stoler om noen dager.

Det blir spennende å se hvor mange som kommer når vi åpner dørene i morgen. Forhåpentligvis vil det også denne gangen være stor interesse for lenestolene. Vi står klare til å svar på alle spørsmål som du måtte ha om disse produktene.

No comments yet.

Lämna ett svar