Ny leverandør – Howard

Howard er en møbelprodusent som er kjent for et ekstremt godt håndverk. Samtidig er prisene ikke skremmende. Howard tilbyr utsøkt komfort og tidløs eleganse til en god pris.

Fra oktober vil vi selge deler av merket Howards sitt utvalg av sofaer og stoler. Gjennom vår avtale med Howard, kan vi tilby våre kunder en utmerket service. Blant annet har du muligheten til å velge mellom 175 forskjellige stoffer. I den første fasen vil vi tilby Howard-sofaer med toseter og treseter i rett modell. Fra og med februar 2014 vil vi også tilby buede sofaer (treseter og fireseter) og Howards vilt populære lenestol med tilhørende skammel. Vi tror du vil bli forelsket i minst en av våre sofaer og lenestoler fra Howard når du ser hva vi har å tilby.

Hva er spesielt med sofaer fra Howard?

For det første, holder en Howard-sofa både størrelse og form i mange år. Howard følger absolutt ingen mote når det gjelder møbler. Varemerket produserer sine sofaer i samme tidløse stil og med samme utsøkte kvalitet år etter år. En sofa fra Howard er ment å brukes daglig i mange år. Med den geniale fôr, som er sydd i avdelinger med kaldskum i bunnen, og strimlet skum / fjær på toppen, spiller det ingen rolle hvor mange tusenvis av ganger du sitter i sofaen. Den holder formen år etter år.

Rikdommen av detaljer er en annen av Howards styrker. For eksempel er bena laget av holdbare og vakre valnøtter med føtter i messing. Klassiske og stilfulle.

No comments yet.

Lämna ett svar