New Yorker kontinentalsenger!

Vi har allerede et stort utvalg av kontinentalsenger i 120, 140 og 150 cm, men nå har vi bestilt to produktlinjer med kontinentalsenger med en bredde på 180 cm og 200 cm. Etterspørselen etter bredere senger er rett og slett så stort! Og fordi vi alltid ønsker å gjøre våre kunder helt fornøyd, kompletterer vi selvfølgelig vårt utvalg.

Sengene er av merket New Yorker, og er klassisk utformede kontinentalsenger med en lengde på 200 cm og en bredde på 160-200 cm. En seng av New Yorker er håndlaget fra bena til hodegjerde av de fineste materialer. New Yorker er et merke som leverer luksus. Men du trenger ikke betale noe ekstra for luksus! Litt spesielt er at du kan bestemme sidenes fasthet. Det er ikke bare ramme og madrass som vil avgjøre hvor komfortabel du føler at en seng er. Selv sidenes fasthet spiller en stor rolle.

Du har tre forskjellige farger å velge mellom – svart, hvit og antrasitt. Stoffet er i Lido, og gir en ekstremt god holdbarhet. Hodegjerde er valgfritt. Selvsagt kan du få det i like farger som sengen.

Kort om New Yorker kontinentalsenger
Vendbar madrass
Forskjellig fasthet i sidene
Dekor i hjørnene
Ben inkludert
Tre forskjellige farger
Sengetøy og pocketmadrass med skum, latex og elastisitet

Lengde: 200 cm
Bredde: 160, 180 eller 200 cm
Høyde på sengebunn: 29 cm
Høyde på ben: 12 cm
Høyde på madrass: 8 cm
Høyde på fjær madrass: 21 cm

No comments yet.

Lämna ett svar