New England – den hotteste trenden akkurat nå

Ingen har gått glipp av at New England er den rådende trenden i interiørbladene og i hjemme-styling programmer på TV. Men vil det forbli slik? Vi tror det. New England-trenden er ikke veldig langt fra tradisjonell skandinavisk stil, med stilrene møbler og lyse materialer. I Skandinavia har vi rett og slett hatt ganske lett for å omfavne denne nye trenden.

New England-trenden er basert på en blanding av det gamle aristokratiske livet i delstatene Rhode Island og Massachusetts, den maritime historien og det tradisjonelt landlige. Blandingen gir en unik stil, hvor gammelt er blandet med nytt og det meste er enten i lyst tre eller klassisk mørkt skinn. New England fungerer bra i de fleste hjem, og fordi stilen er relativt nøytral passer den for de fleste smaker.

Møbler for New England-stil
Hvitlakkert tre er basisen i New England-stilen. Senger, bord og stoler kan godt være i veldig lys, nesten gjennomsiktig hvitt. For sofaer, lenestoler og andre sittemøbler i stuen og i entreen, kan tradisjonelle sofaer i mørkere skinn med relativt stiv polstring være et alternativ. Et slikt møbel gjør seg klart utmerket også i ethvert bibliotek eller kontor.

Interiørdetaljer i New England-stil
Når det kommer til dekorasjoner, gir eldre objekter en elegant touch til den ellers relativt moderne innredning med lyse farger. Du kan gjerne eksperimentere med marine dekorasjoner som gamle barometre, lykter og lignende. Rekved, enten ekte eller kunstig, kan brukes som hyller. Gamle fraktbokser fungerer bra for oppbevaring, eller som skammel med puter.

No comments yet.

Lämna ett svar