Møbelbutikken med ny samarbeidspartner

Vi i her i møbelbutikken har lenge vært på jakt etter en samarbeidspartner på nett. Det er med glede at vi kan melde om at vi har inngått en avtale med den store norske nettbutikken Trademax.

Hvert år ser vi en utvikling mot et stadig større nettmarked for møbler her til lands. Derfor var det helt naturlig for oss å gripe denne muligheten.

Viktig samarbeid
Det har vært svært viktig å fornye virksomheten ved å bruke mer krefter på nett. Da er det ingenting som er bedre enn å ha sikret seg en svært gunstig avtale som omfatter dette. Trademax er en nettbutikk med ansatt som virkelig kan møbler. Denne typen faglig kompetanse er noe vi verdsetter høyt hos de vi samarbeider med. Det gjør at vi er sikre på at standarden på deres arbeid er god, og at vi samtidig kan utvikle oss innenfor faget.

Solide senger
En av spesialitetene til vår nye partner er rammesenger på trademax.no. De har et stort utvalg der man finner mange forskjellige typer senger. Dette gjelder uavhengig av om man er på jakt etter en billig modell eller det nyeste som bransjen kan by på. Om du skal kjøpe ny seng er det derfor lurt å se på rammesenger på trademax.no.

Vi har stor forhåpninger til hvordan nettprosjektet skal utvikle seg i årene fremover. Med Trademax har vi en strategisk partner som tidligere har vist at de kan skape gode resultater. Dette lover godt for fremtiden til både vår butikk og deres netthandel. Forhåpentligvis kan vi også bidra med noe som gjør at de videreutvikler seg og tar nye markedsandeler.

No comments yet.

Lämna ett svar