Leverandører

Vi på Nitsirkna tilbyr møbler fra over 20 forskjellige leverandører. Noen er verdensberømte merkevarer som har eksistert i mange år, mens andre er lokale produsenter, som med sine håndverk skiller seg ut fra mengden. Her finner du korte beskrivelser av noen av våre leverandører.

Trademax
Trademax er en svensk leverandør av rimelige møbler og interiørdesign med et distinkt skandinavisk design. Stilig, pent og behagelig er tre stikkord. Trademax er viden kjent for å ha ørene til bakken og følelsen av hva det er kundene ønsker. Vi har samarbeidet med Trademax i nesten ett tiår og møbler fra Trademax har alltid vært noen av de mest populære i vårt sortiment.

Howard
Det blir ikke mer elegant enn dette. Ikke mer behagelig heller. Howard er rett og slett selve symbolet på en moderne, komfortabel sofa, som fortsatt har noen unike detaljer. En sofa fra Howard er bygget for å tåle lang tids bruk og kan brukes daglig i mange år. Håndverket er flott, og kun de beste materialer er brukt i produksjonen.

Tromsø Senger
Tromsø Senger er en mindre sengeprodusent fra Tromsø som spesialiserer seg på å bygge senger utelukkende av naturlige materialer. Det er ikke et stykke plast i en seng av Tromsø Senger. Produsenten bruker hestetagl, bomull og andre naturlige materialer for å skape de mest komfortable senger som er tilgjengelige.

Normann Copenhagen
Normann Copenhagen er det naturlige valget for dem som ønsker mer eksklusive møbler. Normann Copenhagen er, som navnet antyder, en dansk produsent. Produsenten har eksistert i mange år og har gjennom årene vært et symbol på møbler med en klassisk og elegant design.

Ire Furniture
Den svenske møbelprodusenten Ire Furniture ble grunnlagt så tidlig som i 1939. Siden starten har selskapet vært ledende i produksjon av stoler, sofaer og kaffebord. I tilvirkningen brukes kun økologiske materialer, ofte materiale produsert lokalt i Tibro i Sverige.

Källemo
Källemo arbeider nesten utelukkende i tre, og det er trolig ingen produsent som kan matche Källemo når det gjelder håndverk i tre. Källemo produserer svært vakre bord og stoler med en design som er elegant og passer inn i alle tenkelige interiørnisjer.