Hvorfor det er bra med kontinentalsenger

Mange snakker om kontinentalsenger i dag, og det føles mest som en luksuriøs inredningssak som du oppgir. Det er mange grunner bak den økende populariteten til denne møbler, og selvfølgelig er det vakkert å se på. Men mange går glipp av utrolig mange fordeler som er, utover bare det estetiske.

En mye bedre nattesøvn
Kontinentalsengen har et formbart materiale som lar deg oppleve en søvn som du aldri har følt før. Det former seg etter kroppen din og stenger rundt deg som en myk musling. Det faktum at du har både bunnen fjærmadrass og fjærmadrass i en kontinentalseng så får du en unik fjæringeffekt. Denne tankegangen er ikke så mye når du ser sengen og det kan også være vanskelig å se forskjell når dere prøven sengen i en butikk. Men etter et par netter med god søvn, blir det klart at det er en veldig god seng.

Ikke glem å få garantien
Garanti på kjøpet er viktig. Noen ganger kan det være så at en madrass som føltes perfekt i butikken ikke føler seg så bra etter et par uker hjemme, og då må du ha sett til at du har mulighet til å erstatte den med en madrass med forskjellig hardhet. Husk at du må leve med sengen i årevis.

Edison Box Bed

Edison Box Bed

Jeg selv var ut og søkte på kontinentasenger på nettet og fant en på chilli.no. Jeg ønsker å vise den som et eksempel her.

Hvis du klikker på linken og deretter sjekke modellnavnet Edison Box Bed. Her har de virkelig forstått poenget med produktet også. I tillegg til å ha alle de kvaliteter som en kontinentalseng har i seg selv, så det har også modernisert det hele ved å skape oppbevaringsplass under sengen.

I moderne hjem i dag, er det veldig mye om akkurat ”smart oppbevaring”. Vi lever i en materiell tid hvor vi samler så mye ting, og som vanligvis ender vi opp stående i et hjem med for mye ting og for få steder å lagre alt på. Kjenner du igjen deg?

Det beste tipset jeg kan gi er å alltid prøve å finne møbler som også fungerer som oppbevarings möbler på en eller annan vis. I en seng kan du enkelt lagre deres nattøy, ikke sant ? Laken, dynetrekk og putevar. Ting som ellers tar opp et lintøyskap.

No comments yet.

Lämna ett svar