En spennende rekruttering

Selv om det er noe veldig sjarmerende med gamle dører med håndtak i smiing så er de ikke alltid praktisk å ha. Når det gjelder innvendige dører er det kanskje mer relevant enn fordørene har jeg lagt merke til. Etter at jeg lenge har ønsket å erstatte våre innerdører i hjemmet så har min kone endelig betalt seg med det, så nå vil vi forhåpentligvis unngå knirkende hengsler fremover.

Detaljhandelen er en nøyaktig bransj
Jeg var ute på nettet her og gjorde et lite forskning for ulike leverandører bak innvendige dører. Når du selv jobber med møbler og detaljhandel, blir du ganske forsiktig når du selv kommer til å gjøre investeringer. Jeg ble sittende fast på en side en god stund på en blogg hvor de hadde skrevet mye om Swedoor innvendige dører fra bygghjemme.no – og de fleste av dem som skrevet var veldig fornøyd med valget av Swedoor.

Sjekket ut bygghjemme som virksomhet og følte at de var profesjonelle og hadde en god og enkel nettside som jeg forsto meg på. Men når det gjelder å velge modell på døra er jeg helt tapt. Det er jo så mange varianter å velge mellom der ute! Jeg elsker å ha rene dører uten en masse dikkedarer mens min kone foretrekker dører med freste fordypninger og vinduer. Hvordan skal vi alltid være i stand til å bli enige om dette valget? 🙂

Hva skjer på Nitsirkna i høst?
De pågår planer for virksamheten til høsten, selv om alt ikke er helt planlagt. Vi har nettopp rekruttert en næringsutviklere som vi tror vil gi oss et reelt løft i markedet. Hennes største prioritet vil være å vurdere den variasjon vi har i dag og hvordan den bør utvikle seg i fremtiden hvis vi skal klare å holde oss i samme tempo som våre konkurrenter.

ny rekruit

Nina slutter seg til oss i august

Nina Aaker er hennes navn og hun kommer fra en stilling som prosjektleder på en byggeplass, og innen det har hun jobbet innom medisin og legemidler og utviklet produkter. Her sier hun noen ord om å bli med oss på Nitsirkna fra høsten:

”Jeg gleder meg til min nye stilling ved Nitsirkna. Det er et selskap med gode verdier og en sunn måte å arbeide for kundens beste interesse. Jeg ser et stort potensial i denne bransjen, og jeg er glad for å arbeide for å utvide Nitsirknas brann på det norske markedet”

No comments yet.

Lämna ett svar